Direct la continutul paginii »

Total Security SASistemul antiefractie este format dintr-o centrala PC585 (tastatura inclusa), transformator TC20/16, un acumulator PL-5AH, un detector LC100PCI cu suport original LC-MBS, o sirena de interior cu flash LD95, un contact magnetic aparent FM_106, un contact magnetic aparent SM_35.

Sistem antiefractie apartament cu trei camere, Sistemul este format dintr-o centrala PC585 (tastatura inclusa), transformator TC20/16, un acumulator PL-5AH, trei detectori LC100PCI cu suport original LC-MBS, o sirena de interior cu flash LD95, un contact magnetic aparent FM_106, un contact magnetic aparent SM_35.

Sistem casa parter+etaj fara garaj, Sistemul este format dintr-o centrala PC1616 (o tastatura inclusa), o tastatura suplimentara PC1515, transformator TC45/16, un acumulator PL-7AH, sapte detectori LC100PCI cu suporti originali LC-MBS, o sirena de interior cu flash LD95, sirena de exterior LADU-PI cu acumulator UC-2,4 AH, un contact magnetic aparent FM_106.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Total Security SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Total Security SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Total Security SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.