Direct la continutul paginii »

Studio NIC SRLStudio NIC are sediul în oraşul Ocna Mureş, Alba si are 4 domenii principale de activitate:

Studio inregistrari - înregistrarea trupelor de orice gen, începând de la cele de jazz, pop, rock sau dance până la tarafurile de muzică populară.

Sonorizări evenimente - instalatie completa de sunet si lumini, scena mobila, backline.

Web design - realizare de magazine online "la cheie", website-uri de prezentare, identitate vizuala (logo, sigla, slogan)
Shop online - oferta completa de preturi

Dacă aveţi nevoie de un demo, de o înregistrare audio la nivel profesional, de un album sau dacă pur si simplu vreţi să vă testaţi talentul muzical nu ezitaţi să ne contactaţi: tarifele practicate sunt imbatabileContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Studio NIC SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Studio NIC SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Studio NIC SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Studio NIC SRL


39.265