Direct la continutul paginii »

Sporting International DentalDENTAL LABORATORY si Sporting International Dental in asociere cu Global Trading Corporation are deosebita placere sa va aduca la cunostinta ca acum dupa laboratoarele din Viena-Austria, Berlin-Germania, Tenerife-Spania, Rimini-Italia, Hong Kong si Tampa-Florida a deschis si la Bucuresti o sucursala  a celor mai mari si mai moderne laboratoare de tehnica dentara cu dotari de ultima ora, implementand sistemul de management al calitatii ISO 9001 : 2001 , TUV Nordrhein si FDA-USA, oferind in premiera pentru Romania o garantie a lucrarilor de 5 ani la aceste standarde internationale.

Urmare numeroaselor solicitari de a colabora direct ( fara intermediari, comisioane si taxe extra ) DENTAL LABORATORY vine in intampinarea nevoilor clientilor dvs  de a va oferi absolut cele mai bune preturi pentru Romania, cu TVA si transport inclus (plata se face 55 % la ridicarea comenzii de la cabinetul dvs. si 45 % ramburs la livrarea lucrarii la cabinet in 10 zile) reactualizate si adaptate situatiei economice actuale, pentru lucrari executate cu cele mai bune materiale de ultima ora, numai originale, certificate si garantate 5 ani, in cele mai mari si mai moderne laboratoare din Europa-Germania ( 400 tehnicieni ) dar si cel mai mare din lume din Hong Kong ( aprox. 5.200 tehnicieni certificati international, cu management si specialisti din Germania si USA) , aceastea deservind la ora actuala, cu acelasi sistem de livrare in 10 zile , cele mai mari si renumite clinici si cabinete stomatologice din Europa, Asia, Australia si USA,  cu cel mai bun raport pret-calitate. 

Laboratoarele noastre partenere dorind sa se mentina in Topul celor mai mari si performante din Europa si din lume, va ofera o gama complexa de servicii de tehnica dentara , folosind cea mai revolutionara tehnologie in serviciile medicale dentare CAD/CAM - Evotech3D, dar sic ea de ultima ora SensAble Technologies Inc® 2010 3D modeling systems, controlul final fiind facut de un master in tehnica dentara. cu mentiunea ca lucrarile sunt ridicate si predate cabinetului dvs, indiferent de localitate.

Protezele Scheletate se fac fara probe avand nevoie doar de 2 x amprente wash-technik + ocluzia in silicon putty sau sablon.

Durata de executie a lucrarilor este de maxim 10 zile  ( cu mentiunea expresa, ca fisa de laborator sa fie complectata in engleza ) transportul tur-retour Germania, ridicarea si livrarea lucrarilor in Romania, direct de la sediul dvs fiind asigurata gratuit de partenerii nostrii - FedEx - UPS - DHL - TNTContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sporting International Dental se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Sporting International Dental in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sporting International Dental, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.367