Direct la continutul paginii »

Gepex SRLLivrarea se va face la adresa comunicata de dumneavoastra, iar termenul de livrare variaza in functie de produsele comandate, de modalitatea de plata si de livrare alese. In general, termenul de livrare al produselor se incadreaza intre 2 si 4 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii. Insa in anumite conditii, termenul de livrare poate depasi aceasta medie (daca de exemplu locuiti intr-o localitate care nu se afla in reteaua curierului sau acestia, din anumite motive, au dificultati in a livra bunurile). In cazul in care produsul dorit apare pe site ca "la comanda", termenul de livrare va fi comunicat de operatorul Mereusanatos.ro. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

Produsele sunt transportate in conditii optime si vor fi livrate impreuna cu factura fiscala si certificatul de garantie.

In acest moment Mereusanatos.ro livreaza produse atat pe teritoriul Romaniei, prin curierat, cat si in Europa prin diverse companii de transport (ex: Atlasib).

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Multumim pentru intelegere. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara notificare prealabila.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gepex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Gepex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gepex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.