Direct la continutul paginii »

SJ Industry SRLSJ INDUSTRY promoveaza un cult nou al denimului inspirat de spiritul urban: ambitie, energie, seductie si o nota de rebeliune. Clientii nostri sunt mintea si inima noastra. Ei ne inspira si noi le exprimam imaginatia, ideile si actiunile.

De aceea ne asumam obligatia de a lucra la cele mai inalte standarde de profesionalism si sa ramanem mereu deschisi la tot ce e nou.

Succesul nostru de a oferi colectii distincte si potrivite din denim se datoreaza energiei si inteligentei echipei noastre si a partenerilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale SJ Industry SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre SJ Industry SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii SJ Industry SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
SJ Industry SRL


38.008Produse

    1. 2

Anunturi

Site-uri web