Direct la continutul paginii »

Gart Rom Exim SRLProduse manufacturate din material textil, hartie, carton si alte materiale. Saculeti textili, sacose, pungi si cutii pentru cadouri, fete de masa, pernite din satin, saculeti pentru marturii (bomboniere), pernite pentru verighete si alte articole pentru nunti, perne decorative, macrameuri, dantele crosetate, covoare, corsaje (brose).

Am reusit sa realizam tot ce le-a trecut prin cap agentiilor de publicitate si fabricilor de confectii (orice cantitate) intr-un timp atat de scurt incat alte firme abia reusesc sa incheie contractul.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gart Rom Exim SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Gart Rom Exim SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gart Rom Exim SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.