Direct la continutul paginii »

Saligny Construct SRL 

   In calitate de IMPORTATOR DIRECT, firma noastra este SPECIALIZATA in vanzare de schele (schele pentru fatada si cu roti, tip turn), popi (popi extensibili metalici) si cofraje (grinzi Doka pentru cofraje, accesorii pentru sustinere cofraje, placa cofranta tego, placaj cu film fenolic sau panou cu 3 straturi)  pentru constructii la preturi accesibile si calitate foarte buna.

   Dinamismul echipei noastre intregite de experienta si profesionalismul partenerilor nostri garanteaza un inalt standard de calitate si asistenta de specialitate.

COFRAJE PENTRU CONSTRUCTII

In conditiile in care cheltuielile cu manopera pentru constructii sunt ridicate, folosirea sistemelor de cofrat reprezinta o necesitate. Intregul sistem scade costurile semnificativ si creste calitatea executiei:

- popi pentru cofraje- popi zincati, popi pentru sarcini intre 15kN si 25kN;

- grinzi H20 pentru cofraje- cu grad mare de refolosire inlocuiesc cu succes riglele si micsoreaza numarul de popi necesar;

- placa cofranta - cu film fenolic (tego);

- accesorii - .trepiede, capete de popi, clesti autoblocanti, sisteme tije filetate cu piulite fixe si mobile etc

 SCHELE PENTRU CONSTRUCTII

      Sisteme moderne si usor de montat, avand la baza tehnologii conform normelor in vigoare, schelele de fatada sau mobile se monteaza repede si usor. Foarte multe accesorii (bride, prinderi, scari pentru schela, diagonale si balustrade de schela, podine zincate de schela, podine cu trapa pentru scara) completeaza sistemele de schela existente.

 Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Saligny Construct SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Saligny Construct SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Saligny Construct SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.