Direct la continutul paginii »

Strucon Proiect SRL STRUCON PROIECT S.R.L. este o firma de proiectare in constructii, structuri de rezistenta, are o experienta de peste 10 ani pe piata nationala si internationala.

Serviciile oferite de STRUCON PROIECT sunt la  cel mai inalt standard profesional: proiectare structuri de rezistenta, proiectare constructii civile si industriale , analize seismice (analize dinamice si structurale ale cladirilor), proiecte consolidare cladiri, expertiza seismica, proiectare fundatii speciale, proiectare structuri metalice, expertiza tehnica structuri de rezistenta , consultanta in constructii, inginerie structurala, proiectare de restaurare a cladirilor istorice - structuri istorice , proiecte de consolidare antiseismica .

STRUCON PROIECT elaboreaza proiecte complete de structura pentru toata gama de constructii civile, industiale, agricole si cu regim special.

Echipa noastra de ingineri structuristi furnizeaza solutii tehnice si economice pentru toate tipurile de constructii: constructii din beton, constructii metalice, solutii de prefabricare, fundatii pe piloni, agrafe si pereti mulati, ziduri de sprijin si excavatii de la nivelul solului, stadioane, aeroporturi, rezervoare de apa, rafinarii petroliere .

 Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Strucon Proiect SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Strucon Proiect SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Strucon Proiect SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.