Direct la continutul paginii »

Santermo SRLDistribuitor autorizat Ariston.

Acum puteti beneficia de programul buy back(rabla la centrale): vino la noi cu centrala , convectorul sau instantul tau vechi,indiferent de starea lui ,si primesti o  reducere de pana la 800 lei la achizitionarea unei centrale ARISTON.

Oferim punere in functiune GRATUITA.

Firma autorizata pentru cele 4 domenii, conform PTA1-2010, are ca obiect de activitate comertul si montajul produselor comercializate de noi,adica : centrale termice pe gaz si lemn,boilere,aparate de aer conditionat,panouri solare, convectoare, calorifere, instalatii de incalzire in pardoseala,instalatii de apa si canalizare.

Prin personal ,cu experienta, calificat si specializat, asiguram montajul tuturor produselor comercializate de noi,asigurand garantie pentru montaj.

 Noi va oferim comfortul :Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Santermo SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Santermo SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Santermo SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.