Direct la continutul paginii »

S Art Production SRLSunteti in cautarea producatorului si in acelasi timp consultantului perfect in realizarea ambalajului din plastic adecvat cerintelor Dvs.? Prin noi, sunteti in posesia variantei optime!
 
Beneficiind de o indelunga experienta, bazata pe colaborarea cu parteneri si clienti externi de marca, suntem in masura sa va oferim solutii suprinzatoare, intotdeauna in acord cu asteptarile Dvs. de justa reprezentare si/sau conservare a produselor.
 
Speram ca ne veti acorda increderea Dvs., incredintandu-va ca va vom furniza maximum calitativ dintr-o varietate ofertanta de:
 
- Sacose biodegradabile tip maieu si banana din polietilena de joasa si inalta densitate (LDPE si HDPE) atat neimprimate cat si imprimate in 1- 8 culori, inclusiv policromii cu grad inalt de complexitate
- Pungi rectangulare cu sudura inferioara sau laterala; cu fund rotund (pentru ambalare pui); cu clapa adezivata (pentru ambalare confectii), in varianta cu/fara imprimare
- Saci individuali subtiri sau grosi cu/fara pliuri; saci menajeri

- Folii BOPP imprimate 1-8 culori pentru masini cu ambalare automata etc. Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale S Art Production SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre S Art Production SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii S Art Production SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
S Art Production SRL


33.411