Direct la continutul paginii »

Cabinet avocatura Cristina Vannier           Cabinetul de Avocat Cristina Vannier pune în serviciul clientilor sai o experienta de aproape 10 ani în domeniul dreptului afacerilor bilaterale romano-franceze. Cunoasterea concomitenta a sistemelor de drept roman si francez, a legislatiilor celor doua tari, prin pregatirea teoretica si experienta pofesionala dobandite în cele doua tari, permit titularului Cabinetului de avocat o abordare de ansamblu, rapida si eficienta a problemelor cu care se poate confrunta comunitatea de afaceri franco-romana.

            Clientela Cabinetului de Avocat este compusa preponderent din societati comerciale implicate sub orice forma în relatii de afaceri bilaterale româno-franceze (multinationale, IMM-uri, organisme si institutii internationale), precum si cetateni români din strainatate sau cetateni francezi aflati pe teritoriul României. Pe teritoriul României, Cabinetul asista si reprezinta atat investitorii care doresc sa se implanteze comercial sau industrial în România, cât si societatile deja instalate.

            Cabinetul de Avocat Cristina Vannier acopera, prin serviciile sale, întreg teritoriul României, facand eventual apel, în mod exceptional si numai cu acordul clientului, la colaboratori locali. In aceleasi conditii, Cabinetul acopera, prin dubla sa implantare, teritoriul Frantei. Consultatiile juridice pot avea loc si la sediul clientului, corespondenta putându-se purta cu usurinta prin email, fax, telefon.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cabinet avocatura Cristina Vannier se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cabinet avocatura Cristina Vannier in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cabinet avocatura Cristina Vannier, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Cabinet avocatura Cristina Vannier


37.038