Direct la continutul paginii »

Mircea si Asociatii SRLMircea si Asociatii este una dintre firmele de avocatura de varf specializata in achizitii publice, legislatie achizitii publice, fuziuni si achizitii, dreptul societatilor comerciale, dreptul mediului si alte servicii juridice pentru companii.

Pentru noi calitate inseamna evitarea raspunsurilor repetitive si a abordarilor mecanice fata de solicitarile clientilor. Ceea ce oferim noi nu este simpla consultanta juridica ci Solutii la problemele clientilor nostri.

Clientii cu activitati constante si cu care lucram perioade mai indelungate, de cel putin 6 luni, beneficiaza de reduceri si servicii suplimentare, acordate gratuit. Esential este faptul ca la noi clientul are intotdeauna controlul complet asupra costurilor si plateste doar pentru asistenta juridica de care a beneficiat efectiv pe parcursul unei perioade de timp, pe baza detaliilor supuse aprobarii acestuia. Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mircea si Asociatii SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mircea si Asociatii SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mircea si Asociatii SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Mircea si Asociatii SRL


33.826