Direct la continutul paginii »

Edmario SRLProductia noastra se adreseaza in mod constant unor parteneri din Romania cat si din Belgia, Olanda, Germania si Rusia.

Obiectivul firmei noastre este acela de a va oferi confectii metalice si produse din fier forjat, atat pentru exterior cat si pentru interior.

Astfel, in acest moment confectionam mobilier metalic pentru interioare, gradini si magazine, garduri, porti, scari interioare si exterioare, balustrade, cofraje, mobilier urban, structuri metalice pentru hale, compartimentari pentru birouri, obiecte ornamentale pentru interior si exterior.

Suntem deschisi propunerilor noi si incercam sa executam cu cea mai mare seriozitate toate lucrarile indiferent de marime sau grad de complexitate.

Personalul firmei are o bogata si indelungata experienta in prelucrarea metalului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Edmario SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Edmario SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Edmario SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.088