Direct la continutul paginii »

Romrast SRLS.C. ROMRAST SRL, unic reprezentant al firmei germane Rastal, importa si  comercializeaza   orice produs din sticla sau ceramica: pahare/ halbe pentru bere , vin, bauturi  nonalcoolice, scrumiere  cu si fara personalizare, indiferent de cantitati.
O privire de ansamblu asupra tehnicilor inovatoare de decorare si alte informatii despre produsele noastre (paleta larga si variata de pahare si  halbe bere, pahare vin, alcoolice, non-alcoolice etc.) gasiti pe www.romrast.com  la sectiunea cataloage si pe www.rastal.com.
 
Contactati-ne pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.


Tel: 0744590919, tel/fax 0269 211032Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Romrast SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Romrast SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Romrast SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.