Direct la continutul paginii »

Romlider Transco SRLROMLIDER® este agreata a realiza lucrari de evaluare pentru Comisia Centrala pentru stabilirea Despagubirilor din cadrul Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor aflata in subordinea Guvernului .

ROMLIDER® Evaluari Imobiliare este un departament specializat din cadrul grupului de firme ROMLIDER®.
ROMLIDER® are o baza de date imobiliara extinsa fiind furnizor de date si pentru alte companii de evaluare, evaluatori independenti, companii imobiliare, institutii publice si private, etc., astfel fiind recunoscut ca unul dintre cei mai competenti si documentati consultanti pentru Bucuresti- Ilfov.

ROMLIDER® realizeaza in general rapoarte de evaluare solicitate pentru: stabilirea valorii juste a imobilelor de expropriat, aprecierea unei valori juste a unui imobil in vederea vanzarii, stabilirea valorilor de asigurare, stabilirea garantiilor bancare, inregistrarea patrimoniului in evidentele contabile, obtinerea unor despagubiri sau compensatii, etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Romlider Transco SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Romlider Transco SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Romlider Transco SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.638