Direct la continutul paginii »

Premier Service SRLDesi intinse pe o arie foarte vasta ( Popesti, Berceni, Metalurgiei, Oltenitei, Brancoveanu, Giurgiului, Tineretului, Vacaresti , Vidra, Leordeni, Frumusani), fiecare ansamblu rezidential primeste personalitate, este delimitat de ofertele deja existente pe piata, prin diversitate, prin alegerea optima a momentului lansarii proiectului si, cel mai important, prin competitivitatea in sine a produsului.

Va oferim cele mai noi ansambluri rezidentiale din Zona de Sud, marea lor majoritate in exclusivitate.

Prin departamentele sale specializate, coordoneaza majoritatea campaniilor de marketing imobiliar, oferind servicii complete de consultanta, analiza si cercetare a pietei, apoi de implementare si promovare a proiectelor.

Compania imobiliara PREMIER promoveaza si dezvolta cele mai importante proiecte imobiliare din sectorul 4 si sudul judetelor Ilfov si Calarasi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Premier Service SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Premier Service SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Premier Service SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.068