Direct la continutul paginii »

Regatta SRLCamera de Comert si Industrie Romania-Irlanda se va implica atat in activitati de facilitare a relatiilor de afaceri romano-irlandeze, cat si in activitati de sprijin comunitar. Ducand la bun sfarsit aceste activitati, indirect Camera de Comert si Industrie va participa la promovarea pozitiva a Romaniei peste hotare.

O atare extindere pe un spatiu plin de oportunitati, constituie un pas inainte in intelegerea reciproca si in utilizarea, cu beneficiu, a unor noi posibilitati de comert.
Promovarea si stimularea investitiilor reciproce se intrepatrund armonios intr-o Camera de Comert, „vocea” acestor relatii.

Camera de Comert si Industrie Romania-Irlanda favorizeaza schimburile comerciale si cooperarea industriala si economica dintre cele doua tari, folosind structurile reciproce intr-un climat de cooperare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Regatta SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Regatta SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Regatta SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.647