Direct la continutul paginii »

Real Life SRLFirma Real Life, din Tg-Mures, care are ca domeniu principal de activitate, crearea paginilor web, ofera clientilor sai pachete complete de servicii de web design si programare web, adaptate la diferite categorii de clienti, de la persoane fizice pana la societati mari.


Real Life presteaza servicii de creare pagini web simple de prezentare, oferind clientilor sai, un pachet de optiuni pentru acest serviciu, pachetul incluzand, un site de baza cu 5 pagini statice la alegere, cu posibilitatea de a se aduaga si alte pagini site-ului, in functie de necesitatile clientului.


Deasemenea acest pachet contine extraoptiunea de configurare forum, editarea site-ului in limbi diferite, crearea unui logo.


Firma ofera totodata servicii pentru crearea unui website dinamic, cu pagini dinamice pentru produse si servicii, galerii foto, etc., oferind clientului un panou de administrare a acestor pagini, care da posibilitatea de a edita aceste pagini conform dorintelor sale. O alta optiune in cazul unui website dinamic, ar fi crearea unui banner cu rotatie pe site.


La cererea clientului, se poate realiza un website tip portal unde toate optiunile si caracteristicile site-ului sunt dinamice, in functie de dorintele clientului. Toate pachetele de web design contin gratuit serviciul de optimizare website pentru SEO, cu toate aspectele sale, si inscriere site-uri in principalele motoare de cautare.


Societatea noastra ofera clientilor sai, pe langa aceste servicii de web design, si Online Shop-uri (magazine online), cu toate serviciile incluse; realizare software la comanda, programe online de facturare, program stoc, program gestiune, sisteme CRM - Customer Relantionship Manangement sau orice alt tip de programare web la cererea clientului.


Deasemenea daca aveti o firma sau un site pe care doriti sa-l promovati, oferim si servicii de Promovare Web. Firma Real Life prin site-ul sau siteuriweb.eu ofera clientilor sai servicii de gazdurire si inregistrare domenii anexe la pachetele de web design dar si separat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Real Life SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Real Life SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Real Life SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.