Direct la continutul paginii »

Red Cat Corporation SRLAgentia de publicitate Red Cat Corporation s-a nascut din pasiunea si consecventa unei echipe dinamice si experimentate care crede ca se poate face publicitate de calitate la preturi competitive ce depasesc asteptarile. Filosofia echipei noastre este de a oferi servicii profesioniste si de a recomanda modalitatile optime pentru promovare, deoarece un client multumit este cea mai buna reclama. Impreuna cu noi puteti alege forma de publicitate de care brandul dvs are nevoie, si care poate garanta succesul in afacerea dumneavoastra.

 

Aveti un plan pentru promovare?

Provocarea este sa faci publicitate eficienta tinand cont de bugetul restrans. De aceea este necesar sa stabilim mai intai piata tinta, obiectivele si apoi sa dezvoltam un plan de publicitate.Daca pornim in promovare cu un plan bine stabilit veti fi placut surprinsi ca se poate face publicitate de calitate si cu bugete mici. Mass-media pare inaccesibila la inceput, dar avand in vedere numarul mare de persoane la care ajunge mesajul publicitar, este o forma excelenta de promovare.

In functie de piata tinta si de bugetul campaniei se face o selectie a mediilor in care se va desfasura campania de promovare. Indiferent daca facem publicitate online, in ziare, reviste, radio, televiziune, outdoor, important este ca aceste reclame sa motiveze consumatorul si sa aduca vanzari.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Red Cat Corporation SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Red Cat Corporation SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Red Cat Corporation SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.