Direct la continutul paginii »

Fraand Grup SRL"Cea mai buna solutie pentru clientii nostri"

Acest principiu a fost urmarit inca de la infiintarea firmei noastre, in august 2004. Pentru materializarea acestuia, gama de produse a fost dezvoltata continuu pentru a oferi cele mai bune solutii pentru clientii nostri.

Fraand Grup este o societate comerciala cu obiect de activitate distributia de produse pentru prelucrarea lemnului. Distributia este completata de consultanta tehnico-economica de specialitate.

Calitatea produselor, raportul pret/calitate si viabilitatea solutiilor oferite clientilor ne-au permis sa obtinem si sa ne consolidam pozitia pe piata.

La ora actuala, gama de produse este formata din feronerie, materiale de finisaj pentru interior, exterior si parchet, scule pentru prelucrarea lemnului, garnituri si profile din aluminiu pentru usi si ferestre, chituri pentru repararea lemnului, materiale de protectie pentru lemn.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fraand Grup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Fraand Grup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fraand Grup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.