Direct la continutul paginii »

Green Comtex SRLAcordăm o atenție deosebită calității produselor și serviciilor noastre. Puteți găsi on-line informații detaliate legate de produsele și serviciile noastre sau puteți contacta echipa noastră de asistență clienți pentru ajutor.

Societatea noastră importă Prosoape și materiale textile pentru a vă pune la dispoziție cea mai bună calitate, la cele mai mici preturi.

Produse Hoteliere

Producem Lenjerii care se adresează diferitelor categorii de hoteluri/pensiuni și restaurante, de la cele simple până la cele de lux. Acest lucru se datorează diversității suportului textil din care putem confecționa articolele: sifon, tercot, perkal, damasc, damasc satinat

Prosoapele pentru hoteluri pe care le oferim pot avea diverse culori, de o calitate excelenta(100% bumbac) și au gramaje cuprinse între 400, 450, 500, 550, 600 gr/mp. Sunt confortabile, moi și absorb foarte bine apa de pe piele.

De asemenea comercializăm Halate de baie, huse de protecție, perne, pilote și consumabile hoteliere(papuci de unica folosința, șampon, săpun, gel de duș, trusă de bărbierit, periuțe de dinți, set dentar, etc.)Produse de uz casnic

Societatea noastră se adresează și consumatorilor casnici care pot cumpăra de la noi prosoape, lenjerii, perne, tricouri.

Prosoapele pot avea diverse culori, de o calitate excelenta (100% bumbac) și au gramaje cuprinse intre 380, 400, 450, 500, 550, 600 gr/mp. Sunt confortabile, moi și absorb foarte bine apa de pe piele.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Green Comtex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Green Comtex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Green Comtex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

19.194