Direct la continutul paginii »

Ra dar Solutions SRLOferta de consultanta pentru participarea la licitatii deschise de lucrari

 
Despre noi
Avem o initiativa puternica. CCMAP activeaza in acest domeniu nou pe piata romaneasca inca din anul 2005, prin expertii sai, si ca persoana juridica activa de mai mult de 2 ani.Utilitatea serviciilor noastre este certificata de portofoliul de clienti pentru care CCMAP a castigat contracte noi.
 
Oferim:
- Suport  la intocmirea “Portofoliului de Oportunitati de Afaceri (POA)” (ex. licitatii deschise de lucrari) pentru a va ajuta la selectia  lucrarilor care corespund competentelor si viziunii companiei dumneavoastra.
- Servicii de consultanta in “Managemenul Competitiei”  si “Intocmirea Ofertei” pentru a te ajuta sa castigi  licitatiile competitive vizate de “POA”.
- Asistenta la executia contractului de lucrari si solutii care sa eficientizeze derularea acestuia.
 
 
Descrierea serviciilor de consultant CCMAP
Cu mai mult de 4 ani experienta in piata romaneasca de achizitii publice, si cu un sistem eficient de monitorizare  licitatii de lucrari/servicii , CCMAP livreaza noi oportunitati de afaceri care se potrivesc cu competentele de baza si viziunea clientilor sai.  Serviciile noastre eficiente  de monitorizare strategica vizeaza corelarea perfecta intre competentele de baza ale companiei dumneavoastra si noile oportunitati de afaceri.  Monitorizarea activa imbunatateste pozitia companiei dumneavoastra la viitoarele participari la licitatiile deschise .
 
Ne bucuram de un succes dovedit in managemenul selectiei si intocmirea ofertelor  de participare astfel incat va ajutam in dezvoltarea strategiei portivite pentru a castiga contracte noi. Cand tinta ta esta castigul, CCMAP este compania la care apelezi.  Echipele CCMAP de expertii in achizitii publice va conduc prin procese eficiente si disciplinate de selectie si intocmire a ofertelor, pentru a dezvolta , impreuna cu dumneavoastra, strategia corecta care livreaza contracte noi.
 
Pe langa asistenta efectiva in relatia cu autoritatea contractanta pe perioada derularii contractului de executie, CCMAP se asigura ca dumneavoastra aveti acces la instrumentele, resursele, cunostintele si experienta necesara efectuarii cu success a fiecarei etape din contactul de executie rezultat. Pentru aceasta, va oferim un set integrat de metode demonstrate si solutii adaptare pentru a raspunde provocarilor specifice fiecarui contract de lucrari in parte.
 
 
 
 
SOLUTII CCMAP
  • Selectie strategica
Cum peisajul achizitiilor publice este intr-o continua miscare, nevoia de cunostinte specifice si interpretare competenta  a pietei de achizitii publice, devin doua componente vitale pentru pozitionarea companiei dumnevoastra in viitor.
 
Experienta de patru ani in domeniu, susutine abilitatea noastra de a selecta oportunitatile de afaceri care sa corespunda intr-o maniera completa cu competentele profesionale si economice ale clientilor nostrii si sa imbunatateasca pozitia acestora la viitoarele participari la licitatiile deschise de lucrari/servicii.
 
- Solutii strategice de selectie a oportunitatilor de afaceri, care imbunatatesc abilitatea dumeanvoastra de a lua decizii pe termen lung
- Instrumente automatizate de afaceri capabile sa interpreteze corect  piata de achizitii publice
- Dezvoltarea noului  dumneavoastra pipeline de oportunitati de afaceri
- Marirea portofoliului companiei
 
  • Managementul competitiei
Astazi, mediul licitatiilor publice este mai competitiv ca niciodata. Cand trebuie sa castigi CCMAP livreaza. Va ajutam sa dezvoltati strategia corecta care livreaza un castigator.
 
Cu 4 ani de succes in captarea si participarea la licitatii publice, si cu o rata de succes de 85%, CCMAP este solutia viabila a companiilor constiente de riscurile situatiei economice actuale.
 
  • Management Selectiei de Oportunitati
- Mareste pipeline-ul de oportunitati de afaceri, mareste-ti compania.Cu ajutorul instrumentelor inteligente de selectie eficienta, CCMAP identifica si analizeaza oportunitatile de piata si trendurile acesteia, ajutandu-va sa dezvoltati un pipeline personal de oportunitati de afaceri.
- Obtine pozitia de castigator. Lasati-ne sa analizam obiectiv abilitatea dumneavoastra de a licita si castiga o licitatie deschisa.Noi  va ajutam sa conturati o stategie castigatoare nerestrictionata de distorsiuni interne
- Oferta cu plus de valoare. A avea o strategie nu este de ajuns. Noi va ajutam sa dezvoltati un plan de castig rational si complet, avand ca tinta principala rafinarea ofertei si reducerea perceptiei autoritatii contractante asupra riscului.
- Pretul castigator. Imbunatateste-ti probabilitatea de a castiga lasandu-i pe expertii nostrii sa recomande o oferta de pret bazata pe estimarile pozitiei pretului competitorilor si pe un set de ipoteze definite.
 
  • Intocmirea ofertei de participare
- Mareste-ti probabilitatea de castig. Recrutam si instruim experti de cea mai inalta calitate din sistemul public. 65% din specialistii nostrii au experienta de peste 10 ani in domeniul achizitiilor publice
- Management eficient la intocmirea bugetului ofertei de participare. Specialistii nostrii sunt pasionati si motivati sa castige. Oferim procentele si indicii corecti de utilizare a resurselor pentru a te ajuta sa planifici si sa intocmesti o oferta castigatoare.
- Asiguram cea mai buna posibila oferta. Ca etapa finala a Intocmirii Ofertei, derulam o simulare de evaluare cu specialisti independenti de CCMAP
 
  • Executie asistata
CCMAP  asigura, clientilor sai, servicii de reprezentare  in relatia cu autoritatile contractante pe toata perioada de  derulare a  contractelor de lucrari/servicii castigate.
 
CCMAP se asigura ca dumneavoastra aveti acces la instrumentele, resursele, cunostintele si experienta necesara efectuarii cu success a fiecarei etape din contactul de executie rezultat.
 
CCMAP va ofera un set integrat de metode demonstrate si solutii adaptare pentru a raspunde provocarilor specifice fiecarui contract de lucrari in parte
 
 
 
De la cei mai mari contractori din industria apararii si constructiilor, pana la furnizorii de servicii de telecomunicatii si sanatate , CCMAP este partenerul ales de multe companii pentru a le indruma sa SELECTEZe. CASTIGe. EXECUTe noi contracte de lucrari/servicii.
 
 
 
S.C. Ra’dar Solutions SRL
Ion Brezoinau nr. 35 Bucuresti, Romania
J40/8877/2008Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ra dar Solutions SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ra dar Solutions SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ra dar Solutions SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Ra dar Solutions SRL


36.807