Direct la continutul paginii »

Omega Servicii Funerare SRLTransport funerar international. Repatriere decedati. Transporturi mortuare. Pentru mai multe detalii contactati-ne. Promptitudine si rapiditate. Oferim pentru cele mai grele momente servicii de transporturi mortuare cu masini specializate care respecta deplin standardele impuse.

Efecutam transport funerar international din toata Europa in Romania. In vederea realizarii transportului funerare punem la dispozitia clientilor nostri o gama variata de sicrie speciale de transport. Suntem aproape de dvs in cele mai grele momente.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Omega Servicii Funerare SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Omega Servicii Funerare SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Omega Servicii Funerare SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.366