Direct la continutul paginii »

Bengay SRLSC BEGANY SRL cu marca K1 SECURITY ofera servicii de Paza si Protectie permanenta a obiectivelor civile si  industriale private sau de stat prin efective umane bine antrenate si atent selectionate in conformitate cu legislatia muncii si a prevederilor art. 39 si art. 41 din Legea nr.333/2003, efective umane  dotate cu pulverizatoare iritant-lacrimogene, tonfa, bastoane telescopice mijloace de iluminat,ecuson de identificare cu numele si prenumele, si echipati in concordanta cu solicitarile beneficiarului ,in uniforma de serviciu sau tinuta, Monitorizare si Interventie rapida, Garda de corp, Escorta VIP, Paza cu caini utilitari, Patrulare si verificare zilnica a integritatii obiectivelor,Consultanta. Toate aceste servicii sunt la preturi raportate pe timp de criza.

SC BEGANY SRL asigura cooperarea cu Politia Romana in vederea aprobarii "Planului de Paza" pentru obiectivul d-voastra sesizand evenimentele ce au legatura cu serviciul de paza si alte incalcari de lege comise in obiectivele pazite.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bengay SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bengay SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bengay SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Bengay SRL


36.453