Direct la continutul paginii »

Publiter SCMSCM PUBLITER ofera servicii integrate (amenajari targuri expozitionale, reclama si publicitate in domeniu tipografic si, iata, electronic, comercializare produse pe piata interna si la export) la preturi avantajoase pentru sectorul cooperatiei mestesugaresti.

Societatea noastra proiecteaza si executa standuri pentru manifestari expozitionale interne si internationale fiind unul din fondatorii ASOEXPO, asociatie cu caracter profesional, nonguvernamentala, a organizatorilor de targuri si expozitii.

Un domeniu nou de activitate il constituie web designul, realizarea de site-uri de prezentare, CD-uri de promo-firma si magazine virtuale personalizate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Publiter SCM se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Publiter SCM in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Publiter SCM, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.