Direct la continutul paginii »

Itself Ddb SRLCompania ITself DDB a fost infiintata in 2007 avand la baza o experienta de peste 6 ani a echipei in dezvoltare software si tehnologia informatiei.

Compania a ajuns in prezent sa ofere servicii conexe design-ului web:

- logo si print design
- prezentari multimedia
- gazduire web
- promovare online
- identitate de companie.

Prezenta online a devenit o necesitate pentru orice companie, practic, reprezinta extinderea piatei de desfacere, o piata cu un potential imens.

Prezentari multimedia realizate pentru diferite evenimente (prezentare firma, produs nou lansat, etc.) cu volum mare informatii (imagini, animatii, filme).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Itself Ddb SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Itself Ddb SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Itself Ddb SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.079