Direct la continutul paginii »

Piritex SAInfiintata in 1994, compania Piritex este o afacere de familie, 100% romaneasca.


Competenţa personalului nostru face din Piritex partenerul tau de incredere in domeniul pardoselilor. Din acest motiv in foarte scurt timp am devenit “expertul tau in pardoseli” casnice si profesionale. Am intrat in casele oamenilor si i-am facut pe acestia sa vina cu si mai mare drag acasa, la locul de munca din spitale, clinici, laboratoare….. am inovat solutii pentru confortul de la serviciu astfel incat clientii nostri sa se bucure de ceea ce-i mai bun din fiecare.

Datorita acestui fapt, Piritex a inteles foarte bine ce inseamna idea de familie si de casa. Sortimentul bogat de produse disponibile in magazinele noastre (parchet laminat, stratificat, masiv, mocheta, pvc si covoare) este mereu in cele mai noi tendinte si selectam permanent calitatea acestora.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Piritex SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Piritex SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Piritex SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.