Direct la continutul paginii »

Optix Computers SRLOptix COMPUTERS este firma locala de servicii si outsourcing IT care ofera un set complet de proceduri si instrumente menite sa ofere servicii IT la cele mai inalte standarde atat calitative cat si de eficienta in raportul calitate/pret, cu o experienta dovedita de peste 10 ani. Va oferim flexibilitate, expertiza, experienta, garantia lucrarilor efectuate, confidentialitate.

SERVICE MAC&PC

Servicii oferite de Optix Computers 1. Administrarea, instalarea si achizitionarea sistemelor de calcul 2. Proiectarea, administrarea si mentenanta retelei si echipamentelor periferice 3. Suport pentru achizitiile si infrastructura IT. 4. Suport tehnic de tip help-desk IT 5. Securitatea informatiei 6. Managed Services 7. Solutii de conectivitate si interoperabilitate 8. Solutii de virtualizare aplicatii sau servere 9. Gazduire WEB si serviciul email 10.Instalare soft/hardware 11.Depanare PC & APPLE 12.Configurare servere Mentenanţa hardware şi software consta în inspectarea lunară a sistemelor informatice în scopul întreţinerii, remedierea defectelor constatate, înlocuirea consumabilelor atunci când este necesar, configurări/reconfigurări pentru eficientizarea soluţiilor IT.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Optix Computers SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Optix Computers SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Optix Computers SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.