Direct la continutul paginii »

Sam&Rrr SRLSuntem producători de software cu produse software înregistrate la ORDA, care pot fi livrate sub forma unor licente dar care le putem customiza pentru solicitări suplimentare ale clienţilor nostri.

Doriţi mai multe detalii? Contactaţi-ne ! Cu ce vă putem ajuta?

Dezvoltăm şi implementam soluţii informatice care să utilizeze tehnologiille web. Propunem sisteme informatice puternic customizate, orientate către fiecare client.

Baze de date relationale capabile să gestioneze un volum mare de date, gestionate prin sisteme informatice cu conexiuni cat mai apropiate de utilizatorii finali, şi cu module de business inteligence pentru management.

Utilizăm instrumente moderne (cititoare de card, tabletă, smartphone sau alte terminale), cu aplicatii native pentru orice dispozitiv, ce cresc eficienţa utilizării unor produse informatice.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sam&Rrr SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Sam&Rrr SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sam&Rrr SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max
Sam&Rrr SRL


36.188

Anunturi