Direct la continutul paginii »

Say Document SRLInfiintata in 2007, S.C. SAY DOCUMENT S.R.L. ofera solutii hardware si software , integrate intr-un plan de implementare stabilit de comun acord cu clientul. Ne ocupam cu intretinerea si comercializarea copiatoarelor, imprimantelor, faxurilor, multifunctionalelor, atat echipamente noi cat si reconditionate, consumabile si piese de schimb, reumplere si remanufacturare cartuse.


Comercializam componente hardware de calitate , menite sa asigure o functionare optima a produselor software . 


Dorim sa fim unicul partener de care aveti nevoie atat inainte cat si dupa perioada de implementare a solutiilor oferite.      Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Say Document SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Say Document SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Say Document SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.