Direct la continutul paginii »

Office Invest Total SRLSocietatea noastra va ofera cele mai bune servici de montaj aparate de aer conditionat,ori unde in Bucuresti si in imprejurimi.

Promtitudinea si seriozitatea echipelor noastre va garanteaza calitatea lucrarilor. Oricare ar fi locatia in care va aflati, una din cele 10 echipe ale noastre vor interveni in cel mult 48 de ore de la contactare.Dispunem de 10 echipe mobile de profesionisti care va stau la dispozitie pentru operatiunile de montaj ale oricarui fel de sistem de aer conditionat.

Pe langa experienta importanta pe care o detinem angajati nostri, dispunem si de utilaje profesionale pentru aducerea la indeplinirea oricaror operatiuni de montaj aer conditionat.Avand personal bine pregatit, am reusit de-a lungul timpului sa raspundem solicitarilor dumneavoastra, castigandu-ne renumele pe piata de profil.

Echipele noastre realizeaza atat montaje standard cat si personalizate in functie de cordonatele fiecarui proect in parte si de conditile de amplasare.

Contactandu-ne va veti putea convige atat de promptitudinea si profesionalismul echipelor noastre,cat si de calitatea servicilor prestate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Office Invest Total SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Office Invest Total SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Office Invest Total SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Office Invest Total SRL


33.401Produse

    1. 2