Direct la continutul paginii »

Axon SRLAXON Ploiesti produce articole tehnice destinate industriei de utilaj petrolier, instalatiilor de îmbuteliere din industria alimentara si altor diverse domeni.

Producem si livram articole tehnice din cauciuc, materiale plastice si metal, pe baza documentatiei tehnice sau modelelor primite de la clienti. Produsele se realizeaza în matrite proprii sau aduse de beneficiari. În functie de conditiile în care vor functiona piesele, elaboram amestecuri de cauciuc necesare, pe baza unor retete proprii. Fiecare sarja este testata în laboratorul de încercari fizico-mecanice si promovata, dupa caz.

În paralel cu productia de piese, desfasuram si o activitate de cercetare pentru îmbunatatirea permanenta a performantelor acestora.

Prin activitatea desfasurata, societatea noastra urmareste sa ofere clientilor produse si servicii de cea mai înalta calitate, la preturi competitive, cu scopul satisfacerii depline a partenerilor de afaceri. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv, am implementat Sistemul de Management al Calitatii conform ISO 9001:2000.

Cele mai importante categorii de produse fabricate si principalii nostri clienti sunt:
 
    * garnituri pentru instalatii de foraj din industria petroliera, active sau piese de schimb, inclusiv pentru instalatiile livrate la export (pentru: UPETROM–1 MAI Ploiesti, UZTEL Ploiesti, ROMPETROL WELL SERVICES Ploiesti, CAMERON Câmpina, DAFORA Medias, FORAJ-SONDE Tg. Mures si Ploiesti, UPET Târgoviste, ROMGAZ Tg. Mures, AMPLO Ploiesti, CONPET Ploiesti, NEPTUN Câmpina etc.)
   
    * pompe cu cavitati progresive (principal beneficiar OMV-PETROM S.A)
   
    * garnituri si piese pentru instalatii de îmbuteliere din industria alimentara, având ca principali clienti: COCA COLA (Ploiesti, Timisoara, Iasi), fabrici de bere (URSUS, HEINEKEN, UNITED ROMANIAN BREWERIES – TUBORG), DANONE Bucuresti, ALEXANDRION GRUP, TYMBARK MASPEX, EUROAVIPO GRUP, PEPSI COLA, AGRANA Buzau, ICDVV Valea Calugareasca etc.
    
    * garnituri si piese pentru diverse alte domenii; dintre beneficiarii importanti amintim: MICHELIN ROMANIA, AVERSA Bucuresti, CHIRCU S.R.L, MFA Mizil, SAINT GOBAIN – ISOVER, TECHNOPHAR etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Axon SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Axon SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Axon SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.