Direct la continutul paginii »

GastroServ Romania SRLGastroServRomania este unul dintre principalii furnizori din Romania, în domeniile solutiilor si echipamentelor destinate sectoarelor HoReCa si Retail precum si a echipamentelor si utilajelor din domeniul Industriei Alimentare.

HoReCa. Bucatarii profesionale si accesorii; Spalatorii industriale; Spatii si vitrine refrigerate, neutre si calde; Linii de self-service si free-flow; Cuptoare gastro si de patiserie; Linii complete pentru pizza; Baruri profesionale; Espresoare de cafea.

Retail.Vitrine si sisteme frigorifice pentru expunere si prezentare; Camere de frig si sisteme de refrigerare profesionale; Rafturi si sisteme de expunere si depozitare pentru diverse produse; Case de marcat si module “Check-out”; Utilaje pentru mica productie de carmangerie; Hot corners; Curatatorii chimice.

Industria Alimentara.Utilaje panificatie , patiserie , fursecuri, pizza , pasta , fast food , gastronomie , clatite , rotiserie si masini de ambalat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale GastroServ Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre GastroServ Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii GastroServ Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
GastroServ Romania SRL


39.059Produse

    1. 2

Anunturi