Direct la continutul paginii »

Nertrans Service SRLCu o experienta de peste 10 ani in domeniul transporturilor internationale de marfuri , operatiunilor vamale si a serviciilor de logistica, societatea noastra a parcurs un drum plin de succes.

Prin intermediul partenerilor nostri suntem in masura sa oferim servicii de transport (import si export) in conditii sigure si extrem de avantajoase pentru clientii nostri.

SC NERTRANS CARGO SRL ofera servicii de transport intern, intracomunitar,si international de marfa, cu auto de la 1,5to la 22to,marfuri generale,dar si ADR,alimentare,

SC NERTRANS CARGO SRL va ofera sevicii de depozitare in regim vamal de zona libera, atat in Zona Libera Galati cat si Zona Libera Braila. Depozitarea se poate face atat in spatii acoperite cat si platfomaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nertrans Service SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Nertrans Service SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nertrans Service SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

26.570