Direct la continutul paginii »

M-Schuller Design SRLDescrierea firmei M-Schuller Design:

M-Schuller Design este o societate familiala, membri ei sunt artisti plastici cu diferite specializari : sculptura, pictura, restaurare si textile. Specializari obtinute in Italia, Austria si Romania.

Portofoliul nostru cuprinde: picturi, colaje, reproduceri, obiecte personalizate artistic,martisoare, felicitari, invitatii, servicii de pictat si restaurat. Cu o experiente de peste 25 ani ne permitem sa garantam clientilor nostri calitatea pe care si-o doresc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale M-Schuller Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre M-Schuller Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii M-Schuller Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.