Direct la continutul paginii »

Stelele Noptii SRLEste o pictura decorativa, aplicata pe tavan într-o viziune tridimensional.

Ziua este invizibila, iar la lasarea noptii încep sa lumineze constelatiile, nebuloasele, galaxiile mai apropiate si mai îndepartate precum si luna. Par sa si se auda sunetele noptii,cântecul greierilor, ba chiar poti simti si mângâierea unei brize calda de vare. ACEASTÁ DECORATIUNE ESTE TRIDIMENSIONALA  CU O GARANTIA DE 20 DE ANI.

"STELELE NOPtII" este produsul provenit din NIGHTSKY INTERNATIONAL care cu ajutorul unui proces american a fost dezvoltat si exploatat în estul Europei.

aFa cunostinta cu acest produs decorativ si cu echipa reprezentativa?Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Stelele Noptii SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Stelele Noptii SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Stelele Noptii SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.