Direct la continutul paginii »

Calin Bogatean SRLSitu cuprinde activitatea artistica, biografica si iconografica de exceptie a artistului Calin Bogatean un urmas al vechilor iconari.Pictorul  Calin Bogatean vinde lucrari originale de pictura: natura statica de o sensibilitate si cromatica pitoreasca in ulei pe panza, perisaje rurale, marine, autoportrete si pictura cu teme traditionale  interioare taranesti.

Pictorul lexecuta la comanda portrete de exceptie dupa model sau fotografie in ulei sau creion in  maniera realista si hiperrealista . Portretele in ulei la comanda pot fi dupa fotografii vechi,  personale, ale persoanelor dragi precum si ale animalelor preferate: cai, caini, pisici.

Servicii de restaurare icoane si pictura, cursuri de arta si tabere de pictura.

Muzica populara autentica pentru evenimente si nunti

 Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Calin Bogatean SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Calin Bogatean SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Calin Bogatean SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.