Direct la continutul paginii »

LP Clivia SRLSocietatea CLIVIA este membra a Corpului Expertilor Contabili (CECAR) din anul 2005 si asigura servicii de expertiza si analiza contabila la cel mai inalt nivel de profesionalism. In prezent asigura servicii pentru aproximativ 100 de societati comerciale care au, in cea mai mare parte, capital strain (italian, spaniol, german, francez, maghiar). De asemenea, in cadrul societatii, exista persoane vorbitoare de limbi straine: italiana, germana, engleza, maghiara, franceza.  

Firma CLIVIA va ajuta sa treceti cu bine testele de matematica aplicata; poate ca la scoala ne-a placut literatura sau geografia. Si parca nici algebra nu era atunci atit de complicata. Aveti la dispozitie o firma de contabilitate pe care sa o transformati in aliatul dvs. de incredere. Calitatea serviciilor contabile prestate catre parteneri se regaseste in progresele acestora.

La Firma CLIVIA gasiti o echipa de experti contabili cu o experienta vasta in domeniile contabilitatii, expertizei economico-financiare si in domeniile adiacente acestora. Practica economica dovedeste ferm faptul ca cei care fac toata viata calcule nu pot gresi la socoteli! Contabilitatea este un domeniu care dovedeste clar avantajele specializarii: lasati-i pe cei care se pricep sa calculeze pentru dvs. si veti avea tot timpul sa faceti ceea ce stiti mai bine: afaceri!

Paleta de servicii puse la dispozitia tertilor:

- tinerea si/sau supravegherea contabilitatii si intocmirea bilantului contabil;
- efectuarea analizelor economico-financiare;
- asistenta in organizarea si conducerea evidentei contabile;
- servicii de salarizare si resurse umane (personal); - consultanta in domeniul impozitelor si taxelor pentru persoane fizice si juridice;
- asistenta de specialitate pe durata verificarilor efectuate de: Organele Fiscale, Garda Financiara, alte institutii abilitate de lege.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale LP Clivia SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre LP Clivia SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii LP Clivia SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.