Direct la continutul paginii »

Atrractive Invest SRLPromorapid executa tipar offset si digital : fluturasi, reviste, afise, flyere, mape, carti de vizita, carti, prospecte, etichete, lacuire, plastifiere.

Promorapid este o agentie de publicitate BTL, care si-a inceput activitatea in 2009. Promorapid activeaza pe plan local, dar onoreaza comenzi si pe plan national.Este specializata in activitati de advertising, trade marketing, promotions, merchandising. 

Biroul administrativ este in Bucuresti, dar cu ajutorul echipei putem ajunge oriunde in tara. Echipa este formata din 2 angajati full time si peste 50 de angajati part time.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Atrractive Invest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Atrractive Invest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Atrractive Invest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.