Direct la continutul paginii »

Line Electro SRLSC LINE ELECTRO SRL va ofera servicii profesionale complete de instalare siservice pentru sisteme de alarma si sisteme de supraveghere video, fiind licentiata de IGP cu licenta 1326/T 18.04.2008 pentru instalarea si intretinerea sistemelor de securitate.

In categoria  sistemelor de securitate mentionam : sistemele de avertizare in caz de efractie, sistemele de avertizare in caz de incendiu, sisteme de control acces precum si sisteme profesionale de monitorizare cu ajutorul camerelor video.

Suntem o echipa întreprinzatoare, entuziasta , formata din tineri ingineri, angajata in elaborarea de solutii tehnice in domeniul sistemelor de securitate, fiind capabili sa satisfacem cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri indomeniul sistemelor de securitate. Suntem bine pregatiti profesional si avizati in domeniu de catre ARTS si IGP.

Experienta si profesionalismul ne permit sa oferim solutii perfect adaptate oricarui spatiu rezidential sau comercial, in domeniul privat,  industrial, bancar, educational, etc.

Datorita realizarii impecabile a lucrarilor, oferim o garantie de 12 luni de la data executarii lucrarii.

SC  LINE ELECTRO SRL  colaboreaza numai cu distribuitori autorizati de echipamente. Instalam cu succes de mai bine de trei ani , centrala de efractie Paradox SP 5500, acesta fiind recunoscut unanim in comunitatea prestatorilor de servicii de securitate ca cel mai fiabil model de centrala entiefractie din clasa sa, cu un numar de alarme false ce tinde spre zero.Nu ezitati sa ne cereti detalii despre acest produs

 Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Line Electro SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Line Electro SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Line Electro SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.