Direct la continutul paginii »

Cabinet Avocat PaulopolFirma de Avocatura Paulopol-Necula (Firma) a fost infiintata in 2005 si isi desfasoara activitatea in sediul principal din Bucuresti. Activitatea profesionala se desfasoara si in Braila si Constanta prin intermediul cabinetelor afiliate din aceste localitati.

 

Firma dispune de know-how-ul si capacitatea de a oferi servicii complete de consultanta juridica pentru clientii sai, fie societati aflate la inceputul activitatii, fie investitori sofisticati, in toate sectoarele de piata si intr-o multitudine de domenii.

 

Activitatea preponderenta a Firmei este cea de consultanta juridica. Contextul economic si conditiile de criza cu care se confrunta clientii ne-au determinat sa extindem si sa adaptam natura serviciilor noastre, astfel incat, sub umbrela consultantei juridice sa oferim si servicii de : (i) consultanta in restructurare corporatista si de business; (ii) consultanta in domeniul insolventei si (iii) consultanta financiara si fiscala. Totodata, pentru a raspunde cat mai bine cerintelor clientilor nostri, putem sa ne desfasuram activitatea la sediul clientior, prin detasarea unui avocat la client.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cabinet Avocat Paulopol se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Cabinet Avocat Paulopol in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cabinet Avocat Paulopol, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.103