Direct la continutul paginii »

AfsRo Compact Group SRLFirma ce face o intermediere intre vanzator si cumparator, astfel incat ambele parti sa iasa in castig.

AFS RO (Asociate Financial Sistem) Este o tanara companie ce intermediaza interesele consumatorilor si ale comerciantilor in relatiile dintre ei, unindu-i intr-o ampla retea in care vor colabora astfel incat toti vor castiga in urma acestei asocieri.

Compania va utiliza puterea de cumparare a membrilor pentru a obtine discount-uri suplimentare de la comercianti, astfel incat acesti membri isi vor putea face cumparaturile de zi cu zi la preturi reduse de la societatile partenere. Aceste societati vor fi interesate de colaborarea cu AFS RO si vor acorda acel discount, pentru a beneficia de o retea de clienti fideli care sa le creasca vanzarile.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale AfsRo Compact Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre AfsRo Compact Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii AfsRo Compact Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
AfsRo Compact Group SRL


34.324