Direct la continutul paginii »

Iriconf Stil SrlCompania noastra are ca principal obiect de activitate productia unei game diversificate de confectii textile si propune celor interesati articole de imbracaminte pentru femei si copii,modele casual,pentru ocazii speciale si sport, precum si imbracaminte de lucru,uniforme medicale,uniforme scolare.


IRICONF STIL este interesata in stabilirea contactelor de afaceri cu agenti economici din tara care doresc comercializarea produselor noastre.

Creatiile vestimentare sunt tinute cu design original gandite si concepute in vederea satisfacerii cerintelor potentialilor clienti, la preturi cat mai avantajoase.

Toamna vine cu noi oferte pentru tine. Mergi in magazinul nostru si gasesti o gama variata de uniforme medicale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Iriconf Stil Srl se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Iriconf Stil Srl in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Iriconf Stil Srl, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.