Direct la continutul paginii »

Eurocnf Prod SRLAm inceput activitatea in anul 2006. Deja aveam experienta necesara in domeniul textil am implementat regula calitatii si se pare ca am reusit.

Am dovedit ca Romania este tara care inainte de 1989, era printre primele tari din lume in domeniul textilelor.

Produsele noastre ajuta la transformarea caselor clientilor nostri, in niste camine primitoare si calduroase. La noi veti gasi balanta pret-calitate foarte bine echilibrata.


Lenjerii de pat

Se pot realiza seturi complete sau piese separate :
cearceafuri pilota, cearceafuri de pat, din tesatura de bumbac 100% .
Materialul folosit:
SIFON
CREP
DAMASC
SATEN
RANFORCE

La cerere, poate fi personalizat cu sigla Dvs. Pretul pentru broderie este in functie de complexitatea siglei si de nr de bucati.
Modelul( forma deschiderii fetelor de perna si a cearceafului plic) vor fi stabilite de comun acord, functie de cerintele beneficiarului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Eurocnf Prod SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Eurocnf Prod SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Eurocnf Prod SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.