Direct la continutul paginii »

Yarnea SRLYAR strategia ANOFM este de a promova pe cele mai bune produse de calitate piaţă care încorporează o tehnologie de stare-de-artă, un sistem de management al calităţii şi o lungă tradiţie şi experienţă profesională.

Pentru a fi axat pe cerinţele clienţilor şi de a inova continuu produsele noastre, YAR ANOFM este organizat în zonele de producţie (Moda & Interioare şi industriale), departamentul de vânzări şi de departamentul de Customer Care pentru asistenţă tehnică înainte şi după vânzare pentru clienţii noştri pentru utilizarea optimă şi corectă din produsele noastre.

YAR linii de ANOFM de producţie moderne includ directe Maşini de cablare / răsucire în asociere cu efectuarea războaie de ţesut folosind doua tehnologii: cu jet de aer şi cleşti pentru producerea de ţesături cablul de anvelope se termină în 1, 2 şi 3.


Moda & fire Interioare - sinonim cu puterea, rezistenta si durabilitate echilibrat cu confort, moliciune, elasticitate, luminozitate şi de îngrijire a pielii.
Materiile prime utilizate pentru fire de fashion & Interioarele sunt PA6, PA66 şi PES (pentru mono şi fire polifilamentary). Titlurile noastre de produse sunt cuprinse intre 17 - 466 dtex sau bazate pe cerintele clientilor \".Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Yarnea SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Yarnea SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Yarnea SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.