Direct la continutul paginii »

Iorux Restorations SRLAtelierul de conservare si restaurare IORUX RESTORATIONS este specializat în conservarea și restaurarea:

  • picturilor  în ulei, tempera, acril,  pe suport de -  panza, carton, metal, hartie, lemn
  • icoanelor si iconostaselor
  • gravurilor  si graficii
  • ramelor

Se mai ofera servicii de: consultanta, evaluare și expertizare, înramare, intocmire proiecte conservare-restaurare, cercetare stiintifica - fizica, chimica și biologica, cercetare și executie in situ, asistenta pentru transport, depozitare și manuire, cercetari si studii de istoria artei.

Atelierul de conservare și restaurare a bunurilor culturale IORUX RESTORATIONS este acreditat de Ministerul Culturii si Patrimoniului National, prin expert restaurare pictura  Sultana-Ruxandra Polizu Guta, in  domeniul “conservare curativa și restaurare pictura ulei”.

Autorizatia a fost  eliberata de Ministerul Culturii și Patrimoniului National, cu avizul Comisiei Nationale a Muzeelor si Colectiilor.

Atelierul de conservare și restaurare a bunurilor culturale IORUX RESTORATIONS aplica  Normele de conservare si restaurare a bunurilor culturale mobile aflate în vigoare prin legea 182 / 2000 privind protejarea patrimoniului cultural national mobil.

Clientii nostrii sunt: galerii de arta și antichitati, colectionari, dealeri de arta, case de  licitație, muzee, diferite institutii, precum si biserici, parohii sau manastiri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Iorux Restorations SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Iorux Restorations SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Iorux Restorations SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max
Iorux Restorations SRL


33.898