Direct la continutul paginii »

Indfloor Group SRLCompania Indfloor Group a fost infiintata in 2004, ca urmare a mai multor solicitari venite din partea beneficiarilor, precum si a firmelor de constructii sau amenajari interioare care resimteau lipsa unor solutii complete si de calitate pentru finalizarea pardoselilor, fie ele sportive, de interior, de exterior, pardoseli industriale, din PVC sau rasina epoxidica, mocheta sau parchet.

Ne mandrim cu o echipa excelenta de profesionisti in alegerea si montajul pardoselilor care va recomanda intotdeauna solutia optima, in functie de cerintele de trafic pe care spatiul respectiv le necesita. In acest fel costurile investitiei, pe termen mediu si lung sunt cele mai mici.

Va invitam sa ne cunoasteti, accesand site-ul nostru oficial, indfloor.ro.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Indfloor Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Indfloor Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Indfloor Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Indfloor Group SRL


31.511Produse

    1. 2