Direct la continutul paginii »

Tomita SRLAvem experienta in ceea ce facem,suntem profesionisti si cel mai important lucru in care credem este ca te putem ajuta in organizarea evenimentului tau, asigurand o ambianta muzicala deosebita.


Garantia unei petreceri reusite este muzica de buna calitate !
Muzica face atmosfera placuta si da tonul distractiei !

Asiguram pachete profesionale de sonorizare si asistenta tehnica pentru: receptii, conferinte, simpozioane, prezentari de moda si produse, sonorizari targuri si expozitii, manifestari sportive, campanii publicitare, presa, electorale.

Suntem DJ profesionisti care am sonorizat zeci de evenimente in judetul Valcea si in zonele limitrofe.
- Suntem respectati de semenii nostri din domeniu si bine cunoscuti în restaurantele si locatiile de prestigiu din judetul Valcea.
- Noi stim sa dam viata evenimentelor Dumneavostra si sa va oferim muzica pe care vreti sa o auziti si sa o dansati !Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tomita SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Tomita SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tomita SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.