Direct la continutul paginii »

House Consulting Imobiliare SRL Agentia HOUSE CONSULTING IMOBILIARE   intermediaza vanzari, cumparari si inchirieri de terenuri, apartamente, case, vile, spatii comerciale.Este o  firma cu capital privat romanesc, infiintata in 2007 si care activeaza in domeniul imobiliar  pe raza Valea Prahovei ,Predeal,Bran,Moeciu.

Preocuparea permanenta a companiei este furnizarea de servicii de inalt profesionalism si calitate in domeniul imobiliar. Este membra a celei mai prestigioase asociatii in domeniul imobiliar (A.R.A.I.).

Asigura consultanta gratuita pentru intocmirea si pregatirea actelor necesare tranzactiilor, calitatea, siguranta si confidentialitatea serviciilor.

Agentia HOUSE CONSULTING IMOBILIARE   isi intampina clientii cu o oferta completa de servicii in domeniul imobiliar.

Ca principala activitate oferim si preluam spre vanzare, cumparare, inchiriere urmatoarele tipuri de imobile:

Spatii comerciale de productie si depozitare, sedii de firma, case, vile, apartamente, terenuri agricole, ferme agricole, terenuri pentru constructii.

Pentru a intregi gama de servicii, ne ocupam de incheierea de contracte de vanzare-cumparare, de contracte de inchiriere, de documentatia pentru obtinerea de credite. Prin intermediul specialistilor nostri cu bogata experienta in domeniu, oferim consiliere in alegerea imobilului, efectuam dezmembrari, evaluari, precum si activitati de topografie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale House Consulting Imobiliare SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre House Consulting Imobiliare SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii House Consulting Imobiliare SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.