Direct la continutul paginii »

General Service 2000 SRLS.C. General Service 2000 S.R.L. a fost infiintata in 1993, fiind una dintre primele societati cu profil imobiliar din Romania.


General Service 2000 este o agentie imobiliara specializata in vanzarea, cumpararea si inchirierea terenurilor/ imobilelor atat in Bucuresti, cat si in zonele limitrofe (Domnesti, Bragadiru, Clinceni, etc.). Terenurile propuse spre vanzare sunt situate atat in zone rezidentiale, cat si industriale sau agricole.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale General Service 2000 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre General Service 2000 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii General Service 2000 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.769